Nationalträffen

Välkommen till Nationalträffen

Nationalträffen är en ren husbilsträff som går av stapeln för första gången hos oss på Kalmartravet den 6 juni 2014 på Sveriges Nationaldag.

Här samlas och träffas husbilsägare från hela landet på säsongens första riktigt stora husbilsträff där vi förenar nytta med nöja, på plats finns allt ifrån marknad och tivoli till trav och underhållning. En riktigt kul första husbilsträff i nära anslutning till Öland och en fortsatt trevlig helg.

Redan den 5e juni är du välkommen att anlända till oss på Kalmartravet såklart, bara hör av dig innan så att vi vet att ni kommer.

Den 6 juni går Nationaltravet av stapeln för första gången och på plats finns allt ifrån Tivoli och marknad, aktiviteter, mat och dryck, välgörenhetsauktion med massor av spännande saker att ropa in, givetvis är det Loket som håller i tömmarna denna dag. Framåt eftermiddagen sjunger vi Nationalsången tillsammans med Schlagerkören ifrån Oskarshamn och Nationaltravet sparkar igång och en härlig V5 går av stapeln.

Givetvis så har vi tillsammans med Husvagn & Fritid i Kalmar en utställning där ni kan titta på det senaste modellerna, både nytt och begagnat kommer finnas på plats. Är det något ni saknar inför säsongen så hoppas vi att ni hittar det i den tillbehörsmarknad som kommer finnas på plats.

På kvällen fortsätter festen med en härlig buffé, musikunderhållning och dans, här ser vi till att festen fortsätter lång in på natten.

För att boka din uppställningsplats:

Pris 6-7 Juni

Utan el 150 Kr

Elplats 200 Kr

Ulf Eriksson 0723- 58 08 68

epost: info@nationaltravet.se

 

 

Comments are closed.